Szurkolói busz Debrecen, Hajdú-Bihar megye – a csapatod győzelméért

Indul az utazás csak erre vártál. Ma már biztosan tudjuk, hogy a szurkolói biztatás megsokszorozza a játékosok mentális erejét. Minden egyes, lelkes szurkolóval nő ugyanis a játékos önbizalma és a pályára kifutók így képesek lesznek jobb teljesítményre. A magyar válogatott Európa bajnoki szereplése mutatta meg leginkább, hogy mekkora élmény játékosnak és szurkolónak is, ha együtt élvezheti, élheti át egy mérkőzés izgalmát.

buszbérlés ajánlatkérés

Sokszor azonban csak az akadályozza meg, hogy kisebb, vagy akár nagyobb társaságok távolabbra is kövessék csapatukat, hogy nagyon bonyolultnak tűnik az utazás megszervezése. Holott ma már a mérkőzésre szóló jegyeket, a saját csapatod jegyirodájában, vagy online is könnyűszerrel lehet vásárolni. Azonban egyik drukker sem szívesen vezet hosszú órákat, hogy azután a fáradtság miatt, alig élvezhesse a mérkőzést. S nincs is annál veszélyesebb, mint amikor minden erőnket kiadjuk a mérkőzésen szurkolva és utána még haza kell vezetni több száz, vagy ezer kilométer távolságból valakinek.

 

Foglaljátok le időben a szurkolói buszotok!


szurkolói buszAmint meg van egy mérkőzés időpontja és elérhetőek online, vagy a jegyirodában a szurkolói belépők, akkor nyugodt szívvel vásároljátok meg. Ezután közvetlenül kérjetek ajánlatot az XXL Minibusztól, mert mi minden szurkolónál támogatjuk, hogy buzdítsátok a csapatotokat. Induljatok el, akár kevesebben, akár nagyobb társaságban, mi 9 főtől 50 főig meg tudjuk oldani a szurkolók utaztatását.

Velünk az utazás kényelme és a pontos érkezés a mérkőzés helyszínére garantált. Buszain biztonságát a saját szerviz, míg a szurkolók kényelmét az egyedi belső terek szolgálják. Az XXL Minibusz szurkolói buszaival nem kell másra összpontosítanotok, csak arra amivel buzdítjátok majd a mérkőzés helyszínén a csapatot. A buszon gyakorolhatjátok a rigmusokat, az éneket, átbeszélhetitek közösen a koreográfiákat. A szurkolói buszon minden csak a mérkőzésről szól odafelé. Visszafelé pedig az elemzésekre, az élmények közös megbeszélésére nyílik mód. Ily módon minden szurkolói csoport még elkötelezettebb híve lesz a játéknak és a csapatnak, akiért rajong.

Szurkolj a kedvenc klub csapatodnak, vagy a válogatottnak, ne hagyd ki egyetlen mérkőzését se amiatt, hogy nem találsz megfelelő szurkolói buszt. Bérelj időben szurkolói buszt az XXL Minibusztól.

buszbérlés ajánlatkérés