Kisbusz bérlés Debrecen 9-18 főig!

9-től 18 főig tudjuk kisbuszainkkal elszállítani az utazóinkat a kívánt célpontokra. Kisebb baráti társaságok kirándulása, nyaralása, céges rendezvényekre, konferenciákra történő utazás esetén a kisbuszaink bérlése tökéletes megoldást nyújt mindenkinek.

buszbérlés ajánlatkérés

Két család számára már a 9 fős kisbuszaink nyújtanak megoldást, vagy kisebb munkahelyi, baráti közösségek is ugyanúgy kihasználhatják a 9 fős kisbuszaink nyújtotta lehetőségeket. Kisebb létszámú sportkörök, de akár még egy 11 fős futball csapat is a cserékkel és az edzővel együtt befér a 18 fős autóbuszunkba. Így akár a rendszeres versenyzéshez is könnyen meg tudjuk oldani a csapatok szállítását.

Sőt a 18 fős buszaink, akár 4-5 család közös programját, kirándulását is élményekben gazdagon képes kiszolgálni. A 9-től 18 főig létszám keret változatos lehetőségeket kínál családoknak, munkahelyeknek, de sportegyesületeknek is, hogy az XXL Minibusszal oldják meg az utaztatást.

Kisbusz bérlés, a több személyautó helyett

kisbusz bérlésKisbuszaink kényelme pontosan azért nyújt megoldást a fentebb felsorolt sokféle típusú utazásra, hogy mindenki 9-tól 18-főig bezárólag élvezhesse az utat. Mi rendszeresen látjuk, hogy a tágasabb térben történő kényelmes utazás, mennyivel több energiát ad az utazóknak és mennyire könnyebb így átadni magát mindenkinek a kirándulás, vagy a céges rendezvények hangulatának. Az utazás mindenkinek élmény kell, legyen egy kiránduláson, vagy céges rendezvényen is. A kisbuszbérléssel nincs szükség arra, hogy valakik a sofőrök szerepeit töltsék be és ne legyenek ugyanolyan részesei az utazásnak. A tapasztalt sofőreink és kisbuszaink, mindenki számára biztosítják az utazás kényelmét és biztonságát.

 

Kisbuszbérlési lehetőségek

 

Kisbuszbérlésénél választhattok 9 személyes, vagy 18 személyes kisbuszainkból. Ráadásul a sofőr kérdését, mint költség mi teljes egészében levesszük az utazók válláról. Azok a baráti társaságok vagy cégek, akik nálunk bérelnek kisbuszt egyedi kedvezményeket kapnak.

Sőt még több kedvezménnyel is tudunk szolgálni, ha már hónapokra előre több utazás, vagy rendezvény időpontját tudjátok, amihez a kisbuszainkat igénybe akarjátok venni. Civil szervezetek, akik az évben több kirándulást szerveznek kis csoportoknak, cégek, akik rendszeresen járnak szakmai továbbképzésekre, mind-mind több időpontot foglalva előre az évben, plusz kedvezményekre számíthatnak az XXL Minibusztól.

Béreljetek kisbuszt az XXL Minibusztól és az utazás élménye, a maximális figyelem egy-egy konferencián, üzleti találkozón, a buszozással biztosítva lesz. Buszaink kényelme, valamint a pontos időpontokat tartó közlekedés miatt, minden csoport számára 9-től 18 főig a kisbuszbérlés a legköltséghatékonyabb megoldás.

buszbérlés ajánlatkérés