Minden osztálykiránduláshoz, kell egy jó busz!

Buszbérlés Debrecen és Hajdú-Bihar megyében, Osztálykirándulásokra.

 

Az osztálykirándulások élménye mindenki emlékezetében szorosan összefonódik a buszozással. S ezt az élményt minden általános, vagy középiskolai osztály évente átéli. Kihelyezett szemináriumokon, tanulmányi utakon az egyetemisták, főiskolások is szeretnék, újból és újból átélni, ezt az osztálykiránduláshoz hasonló érzést.

buszbérlés ajánlatkérés

A buszon a közös éneklés élménye, a közös játékok, ahogyan közösen fedezi fel egy osztály a táj szépségeit, ezek a képek, ezek a pillanatok örökre megőrződnek bennünk. A szülőkben is megragadnak ezek a képek, ahogy látják elindulni a buszon ülő gyerekeket, ugyanúgy ahogyan mikor visszaérkeznek. S a megérkezés után ahogyan minden gyerek csacsogva meséli el az élményeit, mind fontos része a buszos osztálykirándulásoknak. Pontosan erre az élményre van szüksége a ti osztályotoknak is.

 

A buszos osztálykirándulások, legfontosabb szempontjai

 

buszbérlés osztálykirándulásraMinden szülő és minden gyerek számára fontos, hogy az osztálykirándulás alatt tökéletes biztonságban és kényelemben érezze magát. Az önfeledtség, a nyitottság az új élményekre, csakis az osztálykirándulásra történő megfelelő buszbérléssel érhető el. Az indulás előtti saját állandó szervizünk, a patyolat tisztaság, az egyedi kialakítású buszbelsők biztosítják, hogy teljesen átadhassa magát minden gyerek és fiatal, valamint a kísérő tanárok az osztálykirándulás élményének.

Az osztálykirándulások azonban mindig az évnek ugyanarra az időszakára esnek. Ekkor jelentkezik egyszerre tömeges igény, az osztálykirándulásokra buszt bérelni. Ezért nagyon fontos mielőbb lefoglalni a buszaitokat, ezekre az időpontokra, hogy az osztálykiránduláson már csak az új élményekre összpontosítsatok. Az osztályok, gyerekek elvárásaihoz igazodva a buszkiállásokat és a menetidőd is úgy alakítjuk ki, hogy minél több látnivaló, minél több közös élmény születhessen meg.

A buszos osztálykirándulás, örök élmény

 

Az iskolapadokban töltött időhöz viszonyítva, az osztálykirándulások ideje mindig nagyon rövid. Mégis ezek a rövid kirándulós napok, vagy akár csak egyetlen nap is, sokkal jobban összekovácsolja az osztályközösséget, mint a közös tanórák. Az osztálykirándulások közösségformáló ereje miatt, fontos a megfelelő buszbérlés. A buszozás valódi élménye, ami összekapcsolódik az együtt töltött napokkal teremti meg azt a közösséget, ami életre szóló barátságokat és emlékeket szül. A későbbi osztálytalálkozók fontos alapját képezik, a közös osztálykirándulások és az ott születő fotók is. Ki ne nézné vissza szívesen, megannyi emléket idézve, az osztálykirándulások fotó albumát. Teremtsünk közösen, minél több érdekes osztályképre lehetőséget a buszozással.

Maradandó élmények az osztálykiránduláson, biztonság, kényelem, ehhez kérjetek ajánlatot mielőbb az XXL Minibusztól.

buszbérlés ajánlatkérés