Bérelj buszt Debrecenben!

 

Debrecenben keresve a legjobb megoldást a buszbérlésre, mindenképp kérj ajánlatot az XXL Minibusztól. Nálunk 9, 18 és 50 személyes buszokból válogathatsz. Bármilyen utazásban gondolkodsz is, akár kisebb társaságok, vagy nagyobb szervezetek, osztályok, szurkolók, lakodalmas nép utaztatása, nálunk mindenre van megfelelő szolgáltatás.

buszbérlés ajánlatkérés

Buszsofőrjeink tapasztalt belföldi és nemzetközi helyismerettel rendelkeznek. Eddig összesen több mint 1,5-2 millió kilométert vezettek. A megtett utak tapasztalata mellett rendszeres továbbképzésen vesznek részt, hogy naprakész ismeretekkel rendelkezzenek.

Emellett nálunk, amikor egy utazásra kigördül egy busz, azon mindent frissen átnézünk és minden fontos javítást elvégzünk. Nálunk a buszok úgy gördülnek ki a telephelyről, ahogyan a repülők szállnak fel a repülőtereken. Az XXL Minibusznál a buszok csak gondos ellenőrzés után indulhatnak. Minden sofőr gondosan ápolja és karbantartja a járművét. A sofőreink, így valóban ismerik minden buszunk lelkét, szinte összenőnek vele, mint ló és lovasa. A buszos útjaink során, így mindig a legbiztonságosabb közlekedést garantáljuk.

Egyedi, kényelmi buszok Debrecenben

 

busz DebrecenA tágas belső terek, az egyedi építésű buszainkon, olyan kényelmet biztosítanak, ami egyedi a buszbérlési lehetőségeknél Debrecenben. Az egyedi építés, azt jelenti, hogy buszainkon a szükséges átalakításokat mi magunk végeztük el az utasok maximális kényelme miatt. Ez sehol máshol nem tapasztalható komfortot eredményez.

Mi a buszbérléssel kapcsolatos filozófiánkat Debrecenben, úgy fogalmaztuk meg, hogy az utazás élményét maximalizáljuk. Ehhez a legfontosabb alapkövetelmény a sofőrjeink tapasztalata mellett, és hogy mindenki alaposan ismerje az általa vezetett buszt, ismerje annak “lelkét”, minden alkatrészét. Ez a tapasztalat, az utazásokat megelőző gondos állandó szerviz, biztosítja a tökéletes biztonságot, bármilyen szűk hegyi útról legyen is szó. Az egyedi busz belsőterek és ülésborítások, az állandó patyolat tisztaság, révén pedig az elénk táruló látvány, mindig tökéletes lesz és a legnyugodtabb körülmények között élvezhetjük az utazás kényelmét.

Buszok pontos érkezési időpontokkal

 

A pontos útvonaltervezés, az időpontok tökéletes betartását eredményezi. Ráadásul a kiválasztott útvonalak közül, mi mindig az időben a legjobbat, a legköltséghatékonyabbat, ami emellett a legtöbb élményt kínálja választjuk ki buszrendelőinknek.

Emiatt fontos, hogy ha buszbérlésben gondolkodtok Debrecenben, az XXL Minibusztól mindenképpen kérjetek ajánlatot!

buszbérlés ajánlatkérés