busszal a horvát tengerpartraIgazi buli a nyáron elképzelhetetlen valójában tengerpart nélkül. Sok fiatal és baráti társaság ábrándozik erről, de sokszor nincs lehetőségük egy hétre elutazni közösen, mindenkinek együtt a tengerhez.

Amennyiben igazán élvezni akarjátok a nyarat és nem akarjátok kihagyni a tengerparti élményeket, akkor szervezzetek közös hétvégét a barátokkal. Minél többen vagytok, annál jobban meg tudjátok oldani költséghatékonyan a tengeri kiruccanást. Kisbuszainkkal 18-főig meg tudjátok szervezni a nyár legnagyobb tengerparti kiruccanását.

 

Képzeljétek el magatokat a tengerparton!

 

busszal a horvát tengerpartraGondolj a meleg nyári estére a tengerparton, amikor mindenünnen zene hangja szűrődik le a partra és minden barátod jól érzi magát. Egész nap a hűs tenger vízben úsztatok és friss egzotikus ételeket ettetek. Több napon keresztül mindezt, amit egy csodálatos hétvégén megélhetsz úgy érzed, hogy lehetetlen lenne finanszírozni, de egy felejthetetlen hétévégén akkor is megoldható. Hiszen, ha minden tengerparti élményt belesűrítetek két gyönyörű napba, akkor minden sokkal intenzívebb és költséghatékonyabb lesz.

S ráadásul a két gyönyörű napot kényelmesen kipihenhetitek hazafelé a buszon. Debrecenből és környékéről 9-10 óra alatt el lehet érni a horvát tengerpart legközelebbi pontjait. Megfelelő indulással ott vagytok szombat reggel és hétfő hajnalban haza is lehet érkezni. Egy nap alvás a szálláshelyen, vagy kempingezés, és sok-sok tengerparti buli. Gondolkodj el rajta, lehet, hogy jobban megéri, mint egy újabb zenei fesztivál. Több élmény, több közösségi élmény, még több emlék a barátokkal, mert ez igazi nyár lesz, igazi tengerparti kalandokkal.

 

Indulás a barátokkal, busszal horvát tengerpartra

 

Legyetek ti az elsők között, akik leruccannak a horvát tengerpartra egy hétvégére, s rengeteg élményt gyűjtenek. S míg Te a tenger hullámokról, illatokról és új ízekről, inspiráló tájakról mesélsz, addig más a tömeget, a meleget, az újból látott zenei együttest emlegeti. Ti pedig addig összemosolyogtok a haverokkal 18-an, akik már tudják, milyen csodás egy hétvégi tengerparti kiruccanás. S már szervezitek a következő alkalmat, amikor újra megtehetitek ezt.

buszrendelés

Vélemény, hozzászólás?