Itt a nyári szünidő. S ilyenkor sok-sok gyerek nyaral a nagyszülőknél. Sőt egyes családokban, az unokatestvérek váltják egymást, éppen mikor kinél alszanak. Egyszer egyikük családjánál, másszor a másikuk családjánál, majd a nagyszülőknél, egészen addig, míg el nem telik a nyár. Nyáron sok gyerek számára kell megfelelő programot találni. S akár a nagyszülők vigyáznak rájuk, akár a testvérek ügyelik felváltva egymás gyerekeit, egy tény, a gyerekek száma minimum megduplázódik.

Programszervezés a nyári szünidőben

 

nyári buszos kirándulások

Ilyen módon már sokkal nehezebbé válik a nagyszülőknek, keresztszülőknek, nagybácsiknak, nagynéniknek a programszervezés. Egy kiválasztott programra meg kell szervezni az odajutást, majd a hazajövetelt. S nyilván senki sem szeretné, ha az utazás, a gyerekek szállítása lenne az akadálya annak, hogy eljussunk egy régóta vágyott helyre velük.

Minden család hétköznapi élete és közlekedése ugyanis, az adott családban élők létszámához igazodik. Ez gyakran jelenti azt, hogy egy autóval minden megoldható, vagy anyunak van egy kisebb, amivel az oviba, suliba el tud szaladni a gyerekért, de hosszabb távon már igazából kényelmetlen lenne. S ilyenkor a lehetőségek, a nyári programok számát korlátozza, hogy nem tudjuk megoldani az utazást.

A nyáron, a nagyszülőknél, családokban megnövekedett gyerekszám melletti programszervezésre nyújt kitűnő megoldást a buszrendelés. Egy kisbuszba ugyanis mindenki kényelmesen elfér és egyúttal sokkal kalandosabbá is válik az utazás.

 

Sokszorozd meg a program lehetőségeket, hétvégi nyári kirándulással

hétvégi buszos kirándulásElég Debrecenből és környékéről is 1-1 napos programokat szervezni a gyerekeknek, szülőknek, ahhoz, hogy sokkal élménygazdagabb legyen a nyár. Akár már a Debrecen környéki tanyák, farmok is kínálnak számos szabadidős tevékenységet a természetben. Lehet játszani az itt kialakított természetes játszótereken, megismerkedni hazánk őshonos állataival és elfogyasztani ebédre egy jó bogrács ételt. Együtt a családdal, az unokatestvérekkel ez is páratlan élmény.

Számos olyan hely van Debrecenhez közel, ami látnivalóival lenyűgözi a gyerekeket, ilyen a Nyíregyházi Állatpark, ahol egy egész napot el tud tölteni minden gyerek. Itt valamennyi földrész állatait tematikusan nézhetik meg a szünidőt töltők. A Tisza-tavi Ökocentrum is számtalan látnivalót kínál. Európa legnagyobb édesvízi akvárium rendszere magával ragadja a gyerekek képzeletét. S ez csak pár olyan látnivaló, amit a nyári szünidőben minden gyerek meglátogathat. S minél többen teszik ezt közösen, az élmények annál gazdagabbak lesznek, a kiruccanás pedig annál költséghatékonyabb.

 

Nyári buszos kirándulás

 

Ahhoz, hogy minél több élményt szerezhessenek a gyerekek a nyári szünetben, ne az utazás legyen az akadály. A kisbuszaink, kisebb, de nagyobb családok kirándulásait is könnyedén megoldják. S minden szülő, nagyszülő örül az utazásban a sofőreink plusz segítségének.

Legyen óriási élmény a nyár, használjátok minél több alkalommal az egynapos kirándulások lehetőségét a kisbuszaink bérlésével.

buszrendelés

Vélemény, hozzászólás?