dolgozói buszjáratokMa már a megfelelő munkaerőt megtalálni nem könnyű feladat. Ráadásul a szakképzett munkaerőt gyakran csakis nagyobb földrajzi területről tudjuk összetoborozni. Ilyenkor elengedhetetlen egy-egy nagyobb vállalat számára, hogy profin oldja meg a dolgozói munkába járását.

Az XXL Minibusz dolgozói járatai ezen segítenek, a nap 24 órájában, – a műszakváltásoktól függően a hét 7 napján, akár naponta többször is, megoldjuk, hogy a dolgozóik időben ott legyenek a munkahelyükön.

Különösen fontos ez, olyan munkavégzésnél, műszakváltásnál, ahol rendkívül fontos, hogy mindenki egy időben állhasson munkába. S egyes késések is nagyon megnehezítenék az optimális működést.

 

buszbérlés ajánlatkérés

Dolgozói buszjárat előnyei

 

A buszbérlés több szempontból is előnyösebb, más utazási formákkal szemben. Egyrészt sokkal kényelmesebb a dolgozóinak és költségtakarékosabb a vállalatnak.

A buszbérlés már 8-10 fő rendszeres szállítása esetén gazdaságos megoldás. Természetesen minél több munkavállalót kell rendszeresen szállítani, azok számával arányosan csökken az egy főre eső utazási költség is. Minden dolgozó kényelmesen, biztonságosan, kiszámíthatóan és pontosan érkezik a munkahelyére és haza is. 

Mikor előnyös igazán a dolgozói buszjárat?

 

dolgozói buszjáratA munkahely távolabb esik a tömegközlekedési járatok megállóitól, így sok plusz időt vesz igénybe, amíg az üzemet, gyárat, irodát elérik az ingázók. Olyan időpontokban van a műszakváltás, amikor nincs, vagy nagyon gyér a tömegközlekedés. A dolgozói buszjárattal megkímélheti magát a cég a bérletek, tankolási bizonylatok, vonatjegyek és egyéb utazási elszámolások ügyintézésétől.

A költséges, céges autóflotta fenntartását, ami sok szerviz költséget is magában foglal szintén egyszerűen kiválthatják ezzel. Alkalmi külföld, vagy idénymunka esetén, az új munkatársaknak is könnyebb megszokni a vállalat által elvárt rendet, ha szervezetten történik az érkezés és távozás. Az alkalmi munkavállalók sokszor mire megszoknák azokat az időpontokat, amikor érkezni kell és ameddig dolgozniuk kell, már el is múlik az idény, amire felfogadták őket.

Amikor egy vállalat dolgozói buszjáratban gondolkodik, már a beruházásnál spórolhat, mert akkor kevesebb parkoló helyre van szüksége. Sokkal együttműködőbb és hatékonyabb lesz az a csoport, amelyik közösen utazik. Még a kiemelt munkavállalók részére is egy kisbusz lehetővé teszi, hogy már útközben meg osszák egymással a gondolataikat így hatékonyabban indul a nap. Ugyanígy a hatékonyságot segítheti, hogy személyes élményeiket az út közben tudják megosztani egymással. A munkaidőben így már sokkal inkább csak a feladataira koncentrál mindenki.


buszbérlés ajánlatkérés

 

Kiegészítő buszos szolgáltatások, plusz előnyök

 

A dolgozói buszjárat szolgáltatás mellett a csapatépítő tréningeket, céges továbbképzéseket már sokkal könnyebb lesz megoldani. A mindennapos közös buszozás már összeköti az embereket és könnyebben vesznek részt ezeken a közösségi eseményeken is.

A dolgozói buszjáratok kényelmesek, tiszták, biztonságosak és költséghatékonyak. Az utazók csomagjainak a csomagtérben van elegendő hely, így sokkal komfortosabban utazhatnak, mintha azt maguknál tartanák. Nagyobb létszámú csoportok gazdaságos szállítása esetén az 50 fős buszaink is rendelkezésre állnak.

A szolgáltatással kapcsolatban egyetlen számlát kell csupán kezelni, a sok egyéni utazási költség elszámolása, vagy a gépjárműpark fenn és karbantartása helyett.

Akár már 8 főtől gazdaságosan megoldható a dolgozói munkába járás, nagyobb üzemeknél, több műszakban, akár 50 főig is meg tudjuk szervezni a dolgozói buszjáratot.

Dolgozói buszjárat kialakításához kérje a szakmai tanácsunkat és segítségünkkel mindez hatékonyan meg is valósul.

buszbérlés ajánlatkérés