reptéri transzfer DebrecenRepülővel fogsz utazni Budapestről, vagy más repülőtérről, és szeretnéd az utat kényelmesen minden izgalmaktól mentesen megtenni Ferihegyig? A reptéri transzfer Debrecenből ebben segít.

Az XXL Minibusz reptéri transzfer szolgáltatása segít ebben, hogy időben, kényelmesen és pontosan érkezz a repülőtérre!

Szeretnéd, ha érkezéskor ugyanilyen kényelmesen jutnál haza?

Azzal, ha az XXL Minibusz vár téged megérkezéskor a repülőtéren sok időt és költséget spórolsz meg.

 

buszbérlés ajánlatkérés

 

Milyen költségek merülnek fel a reptéri transzfer nélkül?

 

Amennyiben kocsival utaznátok a Liszt Ferenc repülőtérre, akkor annak, amíg külföldön tartózkodtok, végig ott kell parkolnia a repülőtéren, vagy annak a közelében. A parkoltatást meg lehet oldani erre szakosodott céggel is, akik elviszik és visszahozzák az autódat induláskor és érkezéskor. A több napos parkolás nagyon költséges és érkezéskor is várni kell arra, míg az autód megérkezik. Nem beszélve arról, hogy a repülős utazás után fáradtan kell még több órát vezetned.

reptéri transzfer DebrecenAmennyiben a saját autódat valaki más vezeti, aki felvisz a reptérre és haza is hoz érkezéskor, akkor szívességet kell kérned ahhoz, hogy mind az indulás, mind az érkezés napján szánjon egy félnapot arra, hogy autóval elvigyen a reptérre és vissza. Amennyiben a felkért sofőr a saját autóját használja, úgy felé illik nem csupán a benzin költségeit rendezni. S ez a benzin költség, ha ketten utaztok, az autópálya matricával együtt már több lesz mint harmincezer forint.

Időben nagyon sokat megspórolsz, akkor is, ha a reptéri transzferszolgáltatásunkat választod, a vonatozás helyett. A vonat megállótól még el kell jutnod a Liszt Ferenc repülőtérre és az érkezéskor is vissza kell térned ide. Az érkezésed időpontjához képest vagy korán, vagy későn indul hazafelé a vonat. Amikor nagyon kevés időd van elérni a vonatot, akkor végig stresszelsz, hogy eléred-e, s ez megkeseríti a hazaérkezést. Amikor meg túl sokat kell várni a repülőút után, akkor ezt jelentős holt időnek érzed és még a vasútállomásról is haza kell jutnod majd.

Ezeket a holt időket és egyéb, az utazás során fellépő időben elnyúló folyamatok miatti plusz költségeket mind elkerülheted, az XXL Minibusz reptéri transzfer szolgáltatásával.

 

buszbérlés ajánlatkérés

Válaszd az XXL Minibusz reptéri transzferét Debrecenből!

 

Természetesen minél többen utaztok együtt, annál kényelmesebb, személyre szabottabb és költséghatékonyabb lesz az utazásotok a repülőtérre. Amikor tudod, hogy mikor indultok és érkeztek meg Ferihegyre, azonnal kérj tőlünk személyre szabott ajánlatot.

Gyakran utazó személyeknek ajánljuk, hogy az éves többszöri alkalmat figyelembe véve kössön velünk megállapodást.

Szolgáltatásunkat elsősorban Debrecen és megyei vonzáskörzetéből végezzük. Innen indulva és ide érkezve kérje személyre szabott ajánlatunkat még most.

buszbérlés ajánlatkérés