Béreljetek buszt a násznépnek az esküvőre!

Debrecen és Hajdú-Bihar megye területén!

 

A lakodalom élménye és emléke nem az esküvő helyszínén kezdődik, hanem már az indulásnál. A buszbérlés esküvőre pontosan ezeket az igényeket szolgálja ki az XXL Minibusznál. Egy esküvőn mindenki tökéletesen szeretné érezni magát és nagyot mulatni. Ezt szeretné az ifjú pár, az örömszülők és a násznép is. Ezért nagyon fontos, hogy már az utazással, az esküvő helyszínére és a távozás mobil lehetőségével segítsük az önfeledt szórakozást.

buszbérlés ajánlatkérés

Amikor túl sok sofőr van egy lagziban, aki kocsival érkezik sohasem lesz, olyan felhőtlen a hangulat. A sofőrök ugyanis nem ihatnak és emiatt, akármit mondjanak is, feszélyezve érzik magukat. Egy olyan vendégnek, aki kocsival érkezett és már a tizedik rokon, vagy barát megy oda, hogy igyunk egyet közösen, bizony nagyon kellemetlen. S mindig újra és újra el kell mondani, hogy sajnos nem ihatok, mert vezetek. S igazság szerint az a tapasztalatunk, hogy ez sokszor nem is a vendég hibája. A vendégek meghívásakor az ifjú pár sem gondolkodott abban, hogy felajánlja nekik a buszozás lehetőségét. A buszozással ugyanis, már a lakodalomra való utazással elkezdődik a közösségi élmény.

 

Buszozva az esküvőre, az sokkal jobb hangulatú lesz

 

buszbérlés esküvőreSokkal jobb hangulatú lesz az esküvő, ha mindig felajánljátok, hogy buszt is igénybe vehetnek a vendégek. Ez nagy könnyebbséget jelentene minden vendégnek, de sokszor egyetlen dolog miatt utasítják el. Mi is ez az indok valójában? Ilyenkor nem a közös az indulás szokott problémát jelenteni, hanem inkább a hazautazás. Pontosabban a félelem, hogy éjjel, ha hamarabb szeretne valaki hazajönni, akkor meg kell várnia a hajnalig mulatókat. S ezért sok vendég lemond a felhőtlen szórakozásról, csak hogy akkor térhessen haza, amikor kedve tartja. Pontosan, ezért érdemes kihasználni a komplex esküvői buszszolgáltatásunkat, amivel ezek a félelmek kezelhetők.

 

Mobil távozási időpontok az esküvőről, kisbuszokkal

 

A lakodalom helyszínére való érkezés, mindig közös, a létszámtól függően nagy buszaink és kisebb buszaink egyaránt igénybe vehetők. Így mindenki egyszerre tud megérkezni az esküvő helyszínére. A hazautazásnál, mivel már mindenki más időpontot választ, elegendő, ha a kisebb buszaink maradnak „szolgálatban”. Így kisebb társaságot, akár két családot is el tudunk szállítani, amikor az szeretné befejezni a lakodalmat. A kisebb buszok, így többször tudnak fordulni és meg tudják oldani mindenki legnagyobb örömére azt a gondot, hogy a távozás eltérő időpontjai miatt ne érezze kellemetlenül magát.

Esküvői buszbérlésünkkel, így minden vendéged elégedett lesz. A legjobb, ha már meg van az esküvő időpontja, a lakodalom helyszíne és a násznép nagysága, akkor mielőbb kérjetek ajánlatot tőlünk a komplex esküvői buszbérlésre. A kiindulási pont és az esküvő, valamint a lakodalom helyszínének, a násznép nagyságának megfelelően tudunk különböző terveket készíteni arra, hogy mi lesz a legoptimálisabb módja a násznép szállításának.

A komplex szolgáltatáshoz ráadásul plusz kedvezményeket tudunk biztosítani, az időben történő ajánlatkérés és foglalás esetén.

buszbérlés ajánlatkérés