Buszbérlés gyerek sportversenyekre

buszbérlés gyerek sportversenyekreA nyári szünetben a sportoló gyerekek nem pihennek. Jól tudja ezt minden focizó, úszó, kajakozó, vagy sakkozó gyerek anyukája, apukája. Az iskolaidőben annyi elfoglaltság mellett különös terhelés a gyerekeknek a rendszeres versenyzés. Nehéz is ilyenkor teljes erőbedobással csak a versenyzésre koncentrálni, a sok tanulás mellet. Jól tudja ezt minden sportedző is és természetesen minden versenyszervező.

Így kihasználva a nyarat rengeteg gyerek kupa, grandpri, szpartakiád és még ki hogyan nevezi, veszi kezdetét. A nyár ugyanis az az időszak, amikor a gyerek önfeledten koncentrálhat a sportra és még inkább fejlődhet. S minden szülő, akinek sportoló gyereke van, azt szeretné, hogy minél jobban fejlődjön a gyermeke.

Több nyári verseny, nagyobb fejlődés

buszbérélés focikupákraA sportoló gyerekek szülei, sportáganként külön-külön csoportot alkotnak. Mindenki elég jól ismeri már egymást az edzésekről, a sport versenyekről. A szülők így a közös problémáikat is megbeszélik és közös gondjuk, felelősségük, hogy a gyerekek is minél jobban fejlődjenek. A sportban azonban különösen igaz, hogy csak rendszeres versenyzéssel lehet komolyan fejlődni. A versenyhelyzetben való döntést, a versenyek stresszét sehogy máshogy nem lehet szimulálni csak a versennyel.

Az a gyerek, aki sokat versenyez pontosan ezért komoly versenyelőnyre tesz szert. A szülőknek megoldani a rendszeres versenyzést, azonban nem könnyű feladat. Nem könnyű feladat rendszeresen versenyeztetni a gyerekeket még nyáron sem. Ez sok ráfordított időt és sok utazási költséget jelent. Ebben segít, ha buszt rendeltek az XXL Minibusztól. Több szülő közösen oldva meg a versenyre utazást, – oly módon, hogy a szülők, mint kísérők váltják egymást – s kisbuszt bérelve, kisebb költségekkel is több versenyre juthattok el a gyerekekkel.

 Legyen versenynaptáratok!

buzsbérlés bicikli versenyekreA sportoló gyerekeknek kell a nyaralás, de ugyanúgy kell a nyári verseny naptár is, amire felépíthetik a felkészülést és begyakorolhatják magát a versenyzést. Több sportoló gyerek szülei összefogva, az edzőkkel egyeztetve, bátran tervezze meg a gyerek nyári versenynaptárát. Az ilyen versenytervezés, a versenynaptár létrehozása, csak hasznára van minden gyereknek, minden csapatnak. A tervszerűség pedig nap, mint nap láthatják a televíziók sportközvetítésein, nagyon hatékonnyá teszi a sportolókat. Legyen meg a nyári verseny naptáratok és az utaztatáshoz rendeljetek kisbuszt az XXL Minibusztól.

Ráadásul a jól felépített nyári versenynaptárt, mi is díjazzuk. Minél több verseny szerepel a naptáratokban, minél több helyre szeretnétek eljutni, mi annál kedvezőbb ajánlattal lepünk meg benneteket. S egyben biztosak lehettek a sofőreink is ugyanúgy fognak szorítani a gyermekeitekért. Így egy rajongó szurkolóval többek lesztek és a rendszeres versenyzéssel válnak egyre sikeresebbé a sportoló gyerekek is.

buszrendelés

Vélemény, hozzászólás?